Veilinghuis vanaf 1914

De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Het veilinghuis werd eerst door de notarissen van de ‘Vereniging der Notarissen te Haarlem’ gerund en daarna door de familie Brinkman en hun personeel.


Het pand is gebouwd in 1913 – 1914 en is uniek in zijn soort. De toenmalige bestemming nl. ‘Verkooplokaal der inboedels’ is nog steeds het hoofddoel van alle activiteiten. In 2010 is het pand dan ook opgenomen op de gemeentelijke monumentenlijst.


Het veilinghuis aan de Bilderdijkstraat ademt de sfeer van vroegere tijden. Aan de inrichting is vrijwel niets veranderd en ook de antiekveilingen zelf zijn authentiek; het gaat nog steeds om echte inboedels waaronder kunst en antiek.


De Oprechte Veiling beschikt over haar eigen transportmiddelen en heeft dus de mogelijkheden om (tegen vergoeding) het transport van uw goederen naar het veilinghuis te verzorgen. Ook de gehele ontruiming van een perceel behoort tot de mogelijkheden. Een van onze taxateurs kan u, na een huisbezoek, een opgave doen van de onkosten en opbrengst die u mag verwachten.

Catalogus aanvragen

Iedere veiling maken wij een catalogus met hierin alle kavels, de daarbij horende omschrijvingen en eventueel een afbeelding. De catalogus aanvragen doet u hier

Nieuwsbrief aanmelden

Wilt u tussen de veilingen door op de hoogte blijven van nieuwtjes en interessante kavels dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze e-mail ontvangt u één keer per veiling. Meld u nu aan!

Oprechte Veiling Haarlem

Bilderdijkstraat 1 a
2013 EG Haarlem

info@oprechteveiling.nl

[T] 023-5319408 - [F] 023-5316486

Lid van Federatie TMV

Algemene Voorwaarden:

Aanvullende voorwaarden
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Mogelijk gemaakt door:

RAP-IT Solutions

Blijf up-to-date!

Facebook
NieuwsbriefNieuwsbrief